AGAV Associació Gimnàstica Artística Vilassar de Mar

Entitat catalana sense ànim de lucre, fundada per un grup de pares l'any 1988 amb més ganes que mitjans, i amb una única aspiració, donar a tots els nens i nenes una gimnàstica de qualitat. La nostra ambició és oferir des de l'A.G.A.V. Vilassar de Mar un servei d'activitat física a mans de professionals (llicenciats en INEF, diplomats en fisioteràpia, entrenadors titulats).

L'Associació ha assolit la majoria d'edat havent-se consolidat com un club dedicat a la practica, foment i difusió de la gimnàstica artística a Vilassar de Mar i zona d'influència i havent-se guanyat un molt bon prestigi tant tècnic com de gestió en els cercles gimnàstics.

L'Associació realitza les seves activitats en un recinte interior del pavelló d'esports municipals "Paco Martín de Vilassar de Mar". L'espai és cedit pel consistori per a la pràctica de gimnàstica.

L'activitat principal de l'Associació és bàsicament en la Gimnàstica Artística Femenina i Masculina.

Esport individual i d'equip basat en el coneixement, domini i millora del cos i de les seves capacitats. Proporciona condició física bàsica, coordinació i orientació espacial. Per això es considera un esport bàsic dins les disciplines esportives, ja que a partir d'ell s'aconsegueix una millora en la predisposició de l'aprenentatge esportiu.

La gimnàstica artística consta de quatre aparells en femenina (barra d'equilibris, terra, salt de cavall i paral·leles asimètriques) i sis en masculina (barra fixa, cavall amb arcs, paral·leles, terra, anelles i salt de cavall) també hem de dir que en material de gimnàstica masculina no estem massa ben sortits ja que l'espai físic actual no ho permet.

Enllaços d'interès:

Consell Esportiu del Maresme
Federació Catalana de Gimnàstica
Unió de Federacions Esportive de Catalunya
Reial Federació Espanyola de Gimnàsia

 

Informació de contacte

AGAV Associació Gimnàstica Artística Vilassar de Mar
Carretera d'Argentona (Pavelló Municipal)
08340, Vilassar de Mar
Barcelona, Spain
93 750 08 84
agavilassar@gmail.com http://www.agavilassar.com
Horaris: Les tardes de 17:30h fins a les 21h. Contacte: amb Sr. Quicu o Sra. Eva (Entrenadors) en el pavelló municipal
Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info