2015 Trofeu Vila de Salt

Competició de Gimnástica Artística del 27 al 29 de Juny a Salt (Barcelona)

Aquest passat cap de setmana 17 gimnastes del nostre club Noa Maña, Maia Impellitieri, Alexia Sentias, Adriana Laguna, Laia Rabassa, Laia Boixet, Marina Roig, comptat amb la participació de les més menudes, Joana Armisen, Berta Garcia-Conde, Andrea Quesada i Irina Sant Agustí i amb algunes de les gimnastes més grans del club, Alaitz Puig, Esther Guillen, Marta Vidal, Mar Nasarre ,Julia Cisa i Yeliena Tolrà. On es van desplaçar a Salt per participar en el III Trofeu Vila de Salt. Van ser tres dies molt intensos on a part de competir van poder realitzar tallers de relaxació, massatges, coreografies i moltes activitats més!
Les gimnastes de nivells i via olímpica, van fer un magnífic paper demostrant així que estan en el punt més alt de la temporada on van poder assolir els requisits, perfeccionar-los i fins i tot treuren de nous que faran en el campionat d’Espanya de Càceres del mes vinent de juliol. Destacant la 4a plaça de la gimnasta Adriana Laguna en el nivell 4, el 5è lloc de la gimnasta Maia Impellitieri en el nivell 2, la 5a plaça de la gimnasta Alexia Sentias en el nivell 3 i la medalla de plata i merescuda de la nostra gimnasta més veterana Marina Roig en el nivell 8!
Les volem felicitar a totes elles per la gran actuació que van demostrar-nos a la pista de competició.Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info