2014 Promogym Vic 8-9 Febrer i Base 15-16 a Salt

1ª Fase Promogym Vic i 1ª Fase Base i Via Olimpica Salt 

El cap de setmana del 8 i 9 de Febrer es va celebrar la primera fase de Promogym de gimnàstica artística femenina a la localitat de Vic.  Les nostres gimnastes de l ‘ AGAV, tant les més grans com les més petites van realitzar una molt bona actuació. Donem la nostre enhorabona a les gimnastes Mar Nassarre, Laia Casta, Yelena Tolrà i Marta Vidal pel seu tercer lloc obtingut per equips en la categoria P3A.

El cap de setmana del 15 i 16 de Febrer a la localitat de Salt (Girona) és disputa la 1º Fase de Base i Via Olímpica. L’ actuació de les gimnastes de la nostra entitat va ser brillant en totes les categories en les que van participar. Felicitar a les més pètites de nivell 1 tot pel seu debut en aquesta categoria i la resta de l’ equip per l exemplar creixement gimnàstic i el seu esperit de superació. Enhorabona Adriana Laguna per la medalla de bronze en la categoria nivell 2p.

Felicitem a totes les gimnastes per aquesta primera jornada realitzada... ànims, força i treball per les properes competicions que és celebraran els propers mesos.

AGAVLes cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info