2010 3ª Fase Promogym 1 Salt maig

3ª Fase Promogym 1 del 15 de Maig Salt (Girona)

El passat 15 de maig es va celebrar la 3 fase Promogym 1 a Salt (Girona). En la mateixa les components de l´ equip 1 A les més benjemines de l´ associació (Marta Magrans , Lucia Calle, Laia Rabassa i Carla Moragas) van aconseguir la 1º posicio per equips i a nivell individual en aquesta categoria l´ equip de l´ AGA Vilassar va omplir tot el podium. Aixi la 1º posició l´ ocupà Marta Magrans (34.700), la 2º posició Laia Rabassa (33.800), i el bronze va ser per Lucia Calle (32.400).

 

En la categoria de promogym 1B cal destacar la bona actuació de totes les 7 gimnastes que van participar , en concret del equip Vilassar -A (Yasmin Belart, Blanca Perez i Sandra Fernandez) que aconseguiren la 4º plaça per equips , i cal destacar aquesta última gimnasta Sandra fernandez per la seva 7 posició individual.

 

Ara el mes de Juny, en concret el 5 de Juny esperen les Finals de la categoria Promogym i el Campionat de Catalunya de Base que es celebrarà el 19 de Juny i en el qual s´ ha classificat la gimnasta Sandra Segura.Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info