2016 Gimnàstica al Vaixell Burriac

Jornades de gimnàstica amb l'escola Vaixell Burriac.
 
El passat divendres vam donar per finalitzades les jornades de gimnàstica a l'agav de tots els nens i nenes de l'escola del Vaixell Burriac de primer i segon de primària.

Les nostres monitores de l'associació els van ensenyar aquest fantàstic esport, quins aparells el formen els gimnastes de masculina com de femenina, van aprendre com es realitza un bon escalfament, escalfant i estirant tots els muscles del seu cos. Tot seguit van fer una mica de base de la gimnàstica, com les volteretes, les verticals, les rodes, etc.

Després van començar a saltar en l'aparell de poltre, al llit elàstic, on molts d'ells van aprendre a fer volteretes a l'aire, a saber caminar endavant i endarrere per l'aparell de barra, una fusta de 10?cm d'amplitud on molts d'ells van aguantar molt bé l'equilibri, i els més valents fins i tot van fer la voltereta endavant amb ajuda de les monitores. Seguidament van veure com es preparaven unes paral·leles, les dues bandes de fusta on les gimnastes passen d'una a l'altre sense caure. Van descobrir que el que es posen a les mans abans de passar en aquest aparell no és farina per cuinar... Sinó Magnèsia!!!

La nostra gimnasta de l'agav del grup de competició Adriana Laguna, ens va fer una petita demostració dels seus exercicis, on des de aquí la volem felicitar perquè ho va fer molt bé, i donar-li les gràcies per ensenyar-los als més petits a veure com una persona pot volar, fer piruetes i a sobre caure dreta i somrient!!!

Finalment van acabar l'activitat fent un joc i uns bons estiraments perquè els següents dies no tinguessin agulletes!

Va ser una experiència fantàstica on segur que una altra vegada encara serà millor i més divertida!!!

Enhorabona a tots, sou uns grans gimnastes!!!!

 Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info