2016 Captació de Talents a Salt

Dissabte dia 06.02.16 s’ha celebrat al pavelló de Gimnàstica del Club Salt, la primera concentració de Captació de Talents organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica dins del nou programa de seguiment per a gimnastes amb més projecció en edats dels 8 als 12 anys format per un total de 52 gimnastes.

Les gimnastes d’aquesta Associació, Adriana Laguna, Noa Maña, Alexia Sentias, Laia Rabassa i Maia Impellitieri van ser escollides per a formar part d’aquest grup i van poder demostrar el seu bon moment de forma i la seva evolució tècnica la qual no passar desapercebuda per al Director Tècnic de la FCG, el Sr. Álvaro Montesinos que dirigia els entrenaments.

Aquesta concentració ha servit per constatar la bona feina que es fa des dels clubs per mitjà dels seus entrenadors i encoratjar-los a seguir amb en aquesta línia, amb la mateixa il·lusió i ganes d’aprendre.

Va ser una experiència inoblidable tant pels entrenadors com per les gimnastes que s’ho van passar d’allò més bé i van tenir l'oportunitat d’enfortir els lligams afectius amb la resta de les components de la concentració i encara els van quedar forces per a disfressar-se per a la rua de Carnestoltes....
!Moltes felicitats tant a les gimnastes que en aquesta ocasió han estat escollides com a la seva entrenadora Sheila Ruiz...! Força AGAV...!Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info