2015 Recepció Ajuntament

Recepció de les nostres campionas per part del Ajuntament de Vilassar

Gràcies per assistir a aquest acte de reconeixement.

Primerament vull agrair a l’ excel·lentissim  alcalde de Vilassar de Mar, Damià Clot, per trobar un forat en la seva agenda i al Regidor d ‘ Esports Angel Font per coordinar aquets acte que avui es celebra aquí en el consistori Municipal.

Tal i com he començat, aquest és un acte de reconeixement, de reconeixement d’ uns resultats obtinguts, en un campionat d Espanya de Gimnàstica molt disputat i amb un nivell extraordinari, on les gimnastes de l AGAV han obtingut uns brillants resultats. Però també es un reconeixement a la feina feta des de l’ entitat, als entrenadors i entrenadores que han fet possible aquests resultats, agrair a Sheila Ruiz, Quicu Rusanas, Tamara Ahmad, Gina Tonijuan, Carla Aragonès i l Almudena per la seva dedicació i pel seu treball incondicional.

Agrair des de la meva condició de Presidenta a tots aquells i aquelles que durant aquest 28 anys d historia d aquesta entitat han aportat el seu gra de sorra per fer possible que un cop més la gimnàstica aquí a Vilassar torni a estar al més alt nivell Nacional. Perquè ens van deixar unes bases sòlides i ens van ensenyar com devíem continuar el seu projecte i la seva filosofia d entitat, agraint així la presencia de la Presidenta Honorifica de l AGAV,  Rosa Barbarà i a Salvador Quirant, als membres de la junta Lidia LLenas i Carlos Aragonès,  que a dia de avui encara continuen vetllant per tots nosaltres.

I finalment agrair a totes les famílies aquí presents, que són el pilar bàsic perquè aquest engranatge continuí funcionant, perquè sense la vostre confiança i el vostre recolzament això no seria  possible. Gracies família AGAV!!!!

Com no felicitar a totes i cada una de les homenatjades en actes acte, les gimnastes aquí presents ( Noa, Alexia, Maia, Adriana, Laia Rabassa, Laia Boixet, Laia Requena i Marina). No nomes pels títols aconseguits en aquets darrer campionat d’ Espanya a Caceres, sinó per tota la seva trajectòria durant aquests anys. La seva dedicació, el seu esforç, el seu treball, la seva constància, per la maduresa i constant esperit de superació... que els ha fet arribar fins els èxits d avui.

Com a ex gimnasta, entrenadora i com a Presidenta d ‘aquesta associació només puc sentir orgull i admiració per cada una d elles i pel que avui estem festejant. ( tots sabem que el Camí no ha estat fàcil i que encara ens queda molt per recórrer... perquè això no pararà!!!

Es meritori aquest reconeixement: felicito a l equip benjamí de l Entitat pel títol aconseguit de Campiones de Catalunya per equips i Sub -campiones d Espanya per equips ( Noa Maña, Alexia Sentias, Maia Impellitieri, Adriana Laguna).

Felicitats Maia pel títol de subcampiona d Espanya nivell 2 a la general, medalla d ‘or Barra i plata a paral·leles.

Felicitats Alexia pel títol de Campiona d Espanya nivell 3 a la general, i la medalla de plata a paral·leles.

Felicitats Adriana per la 4 plaça  a la general, i la medalla de plata a paral·leles.

 I a les mes beteranes del equip Laia rabassa, Laia boixet i la Marina Roig per la seva gran actuació en aquesta competició, perquè van lluitar i  van deixar el pavelló ben alt. 

I com no felicito a la Laia Requena, perquè ha aconseguit el èxit i la medalla mes important aquesta temporada. La medalla al mèrit esportiu de superació . Ens ha donat una lliçó a tots de com ens hem de sobreposar davant les situacions adverses... que no es vàlid defallir i que quan caiem ens hem de tornar a aixecar... costi al que costi... perquè has estat un exemple per tots. 

Moltes gracies per haver vingut a aquest acte demostrant així el vincle entre l AGAV i el Poble de Vilassar de Mar... perquè per molts anys puguem continuar festejant més Èxits.

 

Força AGAV.Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info