2015 NIT DE COMERÇ

EXHIBICIÓ DE LES GIMNASTES DE COMPETICIÓ DE LA NOSTRA ASSOCIACIÓ A “LA NIT DEL COMERÇ 2015”

COMERÇ 2015”

El passat dissabte dia 20 de setembre les gimnastes dels equips de competició d’aquesta associació van realitzar una exhibició de gimnàstica a l’Escola Pérez Sala amb motiu de la festa de la “Nit del Comerç” a Vilassar de Mar.

Va ser un èxit total. La pista de bàsquet on es va fer l’exhibició estava plena vessar. Tant les gimnastes com els assistents ens ho vàrem passar d’allò més bé. Finalment el temps ens va acompanyar i tot va anar rodat.

Volem agrair l’assistència de tot el públic que va fer d’aquest acte una experiència única. També agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar a través de la “brigada”, dels pares i familiars que ens vàreu recolzar i ajudar a muntar tota l’estructura per què les gimnastes poguessin fer l’exhibició.

Una especial menció a les entrenadores del club que l’han feta possible i que van saber solucionar tots els entrebancs que varen anar sortint....Carla Aragonés, Gina Tonijuan, Almudena Morales , Tamara Ahmad i Sheila Ruiz.... Sou unes cracks, moltes gràcies...!!!

Ens veiem a la següent....!!!!Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info