2017 Festival de Nadal

2017 Festival de Nadal

2017 Festival de Nadal

2017 Recepció Ajuntament

2017 Recepció Ajuntament

2017 Recepció Ajuntament

2016 Festival Nadal

2016 Festival Nadal

El passat dia 18 de desembre tots i totes les gimnastes de l’AGAV van dur a terme el tradicional festival de Nadal. Les disfresses, balls i execucions ens els diversos aparells per part de tots/es els/les gimnastes, van fer les delícies del nombrós públic assistent.

2016 Halloween i Castanyada!

2016 Halloween i Castanyada!

2016 Halloween i Castanyada!

2016 Nit de Comerç

2016 Nit de Comerç

L'equip de Competició de l'AGAV va fer una demostració impressionant durant la Nit de Comerç

2016 Festival d'Estiu

2016 Festival d'Estiu

El passat diumenge 12 de juny va tenir lloc el festival de final de curs 2016, aquest any ambientat en el CIRC de l’AGAV.
Aquest any, vam gaudir de la presencia de diferents personatges que estan presents en un circ com són els pallassos, els mims, els forçuts, els domadors i animals com els lleons i els elefants, els acròbates i les majorets.
Tots/es els/les gimnastes van oferir un gran espectacle demostrant un gran progrés en tots els aparells i sobretot, passant-ho molt bé i fent gaudir a tot el públic de la seva actuació.

2016 Jornada del Color AGAV

2016 Jornada del Color AGAV

2016 Jornada del Color AGAV
 
Aquesta setmana tot l'Agav Vilassar de Mar ha realitzat una competició interna del club, on tots i totes les gimnastes desde les més petites fins les més grans han pogut demostrar tot el que estan treballant i aprenent aquest any fins ara... Un competició on els valors més importants han sigut l'il.lusió, les ganes de superar-se i sobretot MOLTA DIVERSIÓ!!! Tot va finalitzar amb l'entrega dels seus diplomes on cada color era un nivell a superar per cada alumne de l'AGAV!! Enhorabona a tots, ho heu fet SUUUUPEEEERR BEE!!!
 sou tots uns CAMPIONS!

2016 Carnaval AGAV

2016 Carnaval AGAV

2016 Carnaval AGAV

2016 Captació de Talents a Salt

2016 Captació de Talents a Salt

Dissabte dia 06.02.16 s’ha celebrat al pavelló de Gimnàstica del Club Salt, la primera concentració de Captació de Talents organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica dins del nou programa de seguiment per a gimnastes amb més projecció en edats dels 8 als 12 anys format per un total de 52 gimnastes.

Les gimnastes d’aquesta Associació, Adriana Laguna, Noa Maña, Alexia Sentias, Laia Rabassa i Maia Impellitieri van ser escollides per a formar part d’aquest grup i van poder demostrar el seu bon moment de forma i la seva evolució tècnica la qual no passar desapercebuda per al Director Tècnic de la FCG, el Sr. Álvaro Montesinos que dirigia els entrenaments.

Aquesta concentració ha servit per constatar la bona feina que es fa des dels clubs per mitjà dels seus entrenadors i encoratjar-los a seguir amb en aquesta línia, amb la mateixa il·lusió i ganes d’aprendre.

Va ser una experiència inoblidable tant pels entrenadors com per les gimnastes que s’ho van passar d’allò més bé i van tenir l'oportunitat d’enfortir els lligams afectius amb la resta de les components de la concentració i encara els van quedar forces per a disfressar-se per a la rua de Carnestoltes....
!Moltes felicitats tant a les gimnastes que en aquesta ocasió han estat escollides com a la seva entrenadora Sheila Ruiz...! Força AGAV...!

2016 Gimnàstica al Vaixell Burriac

2016 Gimnàstica al Vaixell Burriac

Jornades de gimnàstica amb l'escola Vaixell Burriac.
 
El passat divendres vam donar per finalitzades les jornades de gimnàstica a l'agav de tots els nens i nenes de l'escola del Vaixell Burriac de primer i segon de primària.

Les nostres monitores de l'associació els van ensenyar aquest fantàstic esport, quins aparells el formen els gimnastes de masculina com de femenina, van aprendre com es realitza un bon escalfament, escalfant i estirant tots els muscles del seu cos. Tot seguit van fer una mica de base de la gimnàstica, com les volteretes, les verticals, les rodes, etc.

Després van començar a saltar en l'aparell de poltre, al llit elàstic, on molts d'ells van aprendre a fer volteretes a l'aire, a saber caminar endavant i endarrere per l'aparell de barra, una fusta de 10?cm d'amplitud on molts d'ells van aguantar molt bé l'equilibri, i els més valents fins i tot van fer la voltereta endavant amb ajuda de les monitores. Seguidament van veure com es preparaven unes paral·leles, les dues bandes de fusta on les gimnastes passen d'una a l'altre sense caure. Van descobrir que el que es posen a les mans abans de passar en aquest aparell no és farina per cuinar... Sinó Magnèsia!!!

La nostra gimnasta de l'agav del grup de competició Adriana Laguna, ens va fer una petita demostració dels seus exercicis, on des de aquí la volem felicitar perquè ho va fer molt bé, i donar-li les gràcies per ensenyar-los als més petits a veure com una persona pot volar, fer piruetes i a sobre caure dreta i somrient!!!

Finalment van acabar l'activitat fent un joc i uns bons estiraments perquè els següents dies no tinguessin agulletes!

Va ser una experiència fantàstica on segur que una altra vegada encara serà millor i més divertida!!!

Enhorabona a tots, sou uns grans gimnastes!!!!

 

2015 Nadal

2015 Nadal

A l’A.G.A.V ja es Nadal....!!!
 
El passat diumenge dia 20 a les 17:00h es va celebrar el festival de Nadal de Gimnàstica Artística, aquest any dedicat al “Nadal Terrorífic”. Les nostres entrenadores han fet una super bona feina com sempre, els nens i nenes s’ho van passar d’allò més be i tots en vàrem gaudir un munt. Els/les gimnastes ens van oferir un espectacle encomiable i vàrem poder gaudir de les seves evolucions gimnàstiques així com dels diferents balls i coreografies que van fer.
Les disfresses i les coreografies han estat úniques i super ben preparades. Moltes gracies Xampi, Fofi, Gina, Almu i Tami, sou unes cracs. Des de l’A.G.A.V volem agrair als pares que ens varen ajudar a muntar i desmuntar els aparells i ho varen fer en un temps record,i tots els que d’una manera o altre ens vàreu ajudar, sense el vostre inestimable suport, organitzar aquest esdeveniment no seria possible. Moltes gracies papis. FORÇA AGAV.

2015 Castanyada

2015 Castanyada

S'acosta la Castanyada i l'Agav Vilassar de Mar no es vol perdre aquest esdeveniment!
 
Per això hem preparat activitats per tots, des dels més petits fins als més grans... tallers de pintura, concurs de dibuixos, concurs de disfresses, regals pels guanyadors, jocs i activitats diferents i divertides per aquest dia. Us hi esperem a tots!

2015 Recepció Ajuntament

2015 Recepció Ajuntament

Recepció de les nostres campionas per part del Ajuntament de Vilassar

Gràcies per assistir a aquest acte de reconeixement.

Primerament vull agrair a l’ excel·lentissim  alcalde de Vilassar de Mar, Damià Clot, per trobar un forat en la seva agenda i al Regidor d ‘ Esports Angel Font per coordinar aquets acte que avui es celebra aquí en el consistori Municipal.

Tal i com he començat, aquest és un acte de reconeixement, de reconeixement d’ uns resultats obtinguts, en un campionat d Espanya de Gimnàstica molt disputat i amb un nivell extraordinari, on les gimnastes de l AGAV han obtingut uns brillants resultats. Però també es un reconeixement a la feina feta des de l’ entitat, als entrenadors i entrenadores que han fet possible aquests resultats, agrair a Sheila Ruiz, Quicu Rusanas, Tamara Ahmad, Gina Tonijuan, Carla Aragonès i l Almudena per la seva dedicació i pel seu treball incondicional.

Agrair des de la meva condició de Presidenta a tots aquells i aquelles que durant aquest 28 anys d historia d aquesta entitat han aportat el seu gra de sorra per fer possible que un cop més la gimnàstica aquí a Vilassar torni a estar al més alt nivell Nacional. Perquè ens van deixar unes bases sòlides i ens van ensenyar com devíem continuar el seu projecte i la seva filosofia d entitat, agraint així la presencia de la Presidenta Honorifica de l AGAV,  Rosa Barbarà i a Salvador Quirant, als membres de la junta Lidia LLenas i Carlos Aragonès,  que a dia de avui encara continuen vetllant per tots nosaltres.

I finalment agrair a totes les famílies aquí presents, que són el pilar bàsic perquè aquest engranatge continuí funcionant, perquè sense la vostre confiança i el vostre recolzament això no seria  possible. Gracies família AGAV!!!!

Com no felicitar a totes i cada una de les homenatjades en actes acte, les gimnastes aquí presents ( Noa, Alexia, Maia, Adriana, Laia Rabassa, Laia Boixet, Laia Requena i Marina). No nomes pels títols aconseguits en aquets darrer campionat d’ Espanya a Caceres, sinó per tota la seva trajectòria durant aquests anys. La seva dedicació, el seu esforç, el seu treball, la seva constància, per la maduresa i constant esperit de superació... que els ha fet arribar fins els èxits d avui.

Com a ex gimnasta, entrenadora i com a Presidenta d ‘aquesta associació només puc sentir orgull i admiració per cada una d elles i pel que avui estem festejant. ( tots sabem que el Camí no ha estat fàcil i que encara ens queda molt per recórrer... perquè això no pararà!!!

Es meritori aquest reconeixement: felicito a l equip benjamí de l Entitat pel títol aconseguit de Campiones de Catalunya per equips i Sub -campiones d Espanya per equips ( Noa Maña, Alexia Sentias, Maia Impellitieri, Adriana Laguna).

Felicitats Maia pel títol de subcampiona d Espanya nivell 2 a la general, medalla d ‘or Barra i plata a paral·leles.

Felicitats Alexia pel títol de Campiona d Espanya nivell 3 a la general, i la medalla de plata a paral·leles.

Felicitats Adriana per la 4 plaça  a la general, i la medalla de plata a paral·leles.

 I a les mes beteranes del equip Laia rabassa, Laia boixet i la Marina Roig per la seva gran actuació en aquesta competició, perquè van lluitar i  van deixar el pavelló ben alt. 

I com no felicito a la Laia Requena, perquè ha aconseguit el èxit i la medalla mes important aquesta temporada. La medalla al mèrit esportiu de superació . Ens ha donat una lliçó a tots de com ens hem de sobreposar davant les situacions adverses... que no es vàlid defallir i que quan caiem ens hem de tornar a aixecar... costi al que costi... perquè has estat un exemple per tots. 

Moltes gracies per haver vingut a aquest acte demostrant així el vincle entre l AGAV i el Poble de Vilassar de Mar... perquè per molts anys puguem continuar festejant més Èxits.

 

Força AGAV.

2015 NIT DE COMERÇ

2015 NIT DE COMERÇ

EXHIBICIÓ DE LES GIMNASTES DE COMPETICIÓ DE LA NOSTRA ASSOCIACIÓ A “LA NIT DEL COMERÇ 2015”

COMERÇ 2015”

El passat dissabte dia 20 de setembre les gimnastes dels equips de competició d’aquesta associació van realitzar una exhibició de gimnàstica a l’Escola Pérez Sala amb motiu de la festa de la “Nit del Comerç” a Vilassar de Mar.

Va ser un èxit total. La pista de bàsquet on es va fer l’exhibició estava plena vessar. Tant les gimnastes com els assistents ens ho vàrem passar d’allò més bé. Finalment el temps ens va acompanyar i tot va anar rodat.

Volem agrair l’assistència de tot el públic que va fer d’aquest acte una experiència única. També agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar a través de la “brigada”, dels pares i familiars que ens vàreu recolzar i ajudar a muntar tota l’estructura per què les gimnastes poguessin fer l’exhibició.

Una especial menció a les entrenadores del club que l’han feta possible i que van saber solucionar tots els entrebancs que varen anar sortint....Carla Aragonés, Gina Tonijuan, Almudena Morales , Tamara Ahmad i Sheila Ruiz.... Sou unes cracks, moltes gràcies...!!!

Ens veiem a la següent....!!!!

2014 Halloween

2014 Halloween

2014 Halloween

2014 Sant Joan

2014 Sant Joan

Festa Fí de Curs i Sant Joan 2014

Després del esforç realitzat per tots durant el present curs, es hora de les vacances i disfrutar del sol i la platge.
Felicitats per tot el treball i la dedicació.

2012 MARATÓ DE TV3

2012 MARATÓ DE TV3

Recaudació per la Marató de Tv3

682,41€ és l'import que en el dia d´avui en la celabració per part de tots els membres de l´Agav de la festa de l´Associació de cara al Nadal em recaptat per la Marató de Tv3
 
Moltes gràcies AGAV 

2011 Nadal

2011 Nadal

Nadal 2011 festa al gimnàs

2009 Nadal

2009 Nadal

2009 Nadal

2008 Nadal

2008 Nadal

2008 Nadal Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info