2017 La Mallorca Gym Cup

BRILLANT actuació de les 5 components de l'equip de l' Agav Vilassar de Mar!!!
 
Les 5 gimnastes de l'equip de competició: maia impellitieri, alexia sentias, paola garcia, adriana laguna i laia rabassa junt amb els seus tècnics: quicu rusanas i sheila Ruiz del 16 al 19 de febrer es van desplaçar fins a Mallorca per disputar el primer internacional de la temporada on Tornem a casa amb 19 medalles i la més important: l'experiència viscuda, la superació de nous elements i els valors que ens ha aportat a tots, tan a gimnastes com a entrenadors i als pares aquesta competició: LA MALLORCA GYM CUP 2017.
 
Volem donar les gràcies al club Xelska, a tota l'organització, al tot el seu equip tècnic i humà, als voluntaris, als pares, gimnastes i sobretot... al nostre gran amic i company Pedro Mir Homar, sense tots ells no hagués estat possible aquest gran event amb tantissim nivell i amb gimnastes de tants països diferents.
 
Moltissimes gràcies a tots, no hi faltarem a la propera MALLORCA GYM CUP 2018!!!! Fins aviat! GO GO GOO AGAV!Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info