2018 Campionat de Catalunya de Clubs

El passat diumenge dia 02 de desembre el celebrà el Campionat de Catalunya de Clubs de Via Olímpica que tingué lloc al Pavelló d’esports Municipal Vall d’Hebron a Barcelona.
L’associació de Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar va presentar 3 equips en la categoria de Via Olímpica dels nivells VO1 a VO4 i un equip de via Olímpica VO5 a VO10, acompanyats per les seves entrenadores Sheila Ruiz, Almudena Morales, Carla Aragonés i Georgina Tonijuan. Cada equip estava composat per una gimnasta de cada nivell.
En categoria VO1 a VO5 el primer equip de l’AGAV format per Noa Maña, Lucia Garrido, Noa Gordillo i Maia Burgos obtingueren la segona plaça proclamant-se Subcampiones de Catalunya amb una molt brillant actuació de totes elles i en especial de la Noa Maña que va realitzar un excepcional exercici de paral·leles.
Els altres dos equips de VO1 a VO4 van estar formats per:
AGAV B
Lucia Garcia, Naia Álvarez, Laia Fandos i Claudia Torrent
AGAV C
Lucia Hinojo, Carla Ruiz, Alex Masenello i Adriana Pérez de Leon
Per moltes d’elles ha estat la primer competició d’alt nivell a la que participen i tots dos equips van demostrar que poden estar lluitant de tu a tu amb les millors gimnastes de Catalunya i van realitzar una molt bona competició.
Per altre banda l’equip de VO5 a VO10, que havia d’estar format per 6 gimnastes de les quals competien 5 per aparell i de les que comptaven les 4 millors notes per l’equip, va patir les baixes importants de darrera hora de Júlia Galán i Alexia Sentias que ja s’afegien a les baixes de Adriana Laguna, Laia Requena i la petita Natalia Subirós, el que deixava l’equip amb un clar desavantatge respecte la resta d’equips, ja que la més mínima errada les deixava fora dels places capdavanteres,  però tot i això les grans de l’AGAV van saber sobreposar-se als contratemps i classificar-se en una molt meritòria 6ª    posició de la màxima categoria. 
Aquest resultats a la primera competició de la temporada fan pensar que serà una temporada interessant. Enhorabona a totes per el seu esforç i superació.Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info