2018 1ª Fase d'Edat Escolar a Vic

Aquest cap de setmana, ha tingut lloc a Vic, la 1ª Fase d'Edat Escolar. On el club ha participat en quatre de les cinc categories.
Ahir dissabte, van obrir de bon matí la competició les gmnastes de la categoria C4 Petites. La Lola Sanmillan, la Sara Peña i la Júlia Sales, i C4 Grans. La Paula Prats, la Joana Mendoza, l'Alba Rabassa i l'Ona Fuster, van realitzar els seus exercicis. Tot i que van haver petits errors, van fer un molt bon paper. Felicitats noies...!!!
A mig matí van participar les gimnastes de la categoria B4 Petites (Júlia Aguilar, Júlia Florit, Berta Beules, Berta Aguilar, Ainu Xu Arcusa, Martina Díaz i Lara Mendoza) i B4 Grans (Jana Penafreta, Marina Roca, Uma Bonete i Bruna Teixidó). Tot i els nervis passats, ja que per alguna d'elles era la seva primera competició, van fer bons exercicis a tots quatre aparells. Molt bé peques.
I avui diumenge, les més grans de le categories, també han obert la competició de bon matí. A la categoria E4, la Tania Bueno, la Xènia Vivas, l'Èrika Bada, la Júlia Prat i la Maya Raulin, Han realitzat una bona competició estrenant categoria i elements de més dificultat.
I per tancar la competició, a la cateoria D4 Petites, la Diana Joseph, la Marta Soler, la Laia García i l'Anjalí Ujena, han defensat molt bé els seus exercicis amb molts nervis. Ja que per alguna d'elles, també ha sigut la seva primea competició.
Enhorabona a totes elles i a continuar treballant dur.Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info