2017 Campionat d'Espanya

Avui s inicia el Campionat d Espanya de Gimnastica Artistica femenina que es celebra a Valladolid del 12 al 16 Juliol. 20 gimnastes de la nostre entitat AGAV s han desplaçat amb els seus respectius entrenadors.
L' Agav Gimnàstica Vilassar obra la primera competició del ct d'españa 2017 a Valladolid de la millor manera possible!!!! Espectacular actuació de les 3 gimnastes de N2g. Laia casta 2a a la general, andrea quesada 3a a la general i 1a a l'aparell de barra, i la gimnasta Esther guillen ha obtingut la medalla de plata a l'aparell de terra!!!! Enhorabona campiones després hem continuat amb els entrenaments oficials de les 7 gimnastes de nivell 2p i amb la gimnasta melanie alvarez de nivell 3g. D'aquí unes horetes debutará la nostre gimnasra Paola garcía en el nivell 4M. A seguir sumando equipazooooo!!! Go go gooo AGAV!!
--------------------------------------------------------------------------------

Ayer jueves, Cerramos el dia de la mejor manera posible, con broche de oro y una ESPECTACULAR competición de las 7 gimnastas de nivel2p.

Julia galan ha quedado CAMPEONA DE ESPAÑA 2017, en potro y barra ha obtenido medalla de oro, en paralelas medalla de plata y en suelo medalla de bronce.

Noa Maña ha sido SUBCAMPEONA DE ESPAÑA 2017, en paralelas ha obtenido medalla de oro y en salto medalla de plata.

Noa gordillo, berta garcia conde, natalia subirós, corina marcano y lucia garcia han realizado tambien una brillante actuación, desde aquí nuestras más sinceras felicitaciones y nos vamos a descansar hoy orgullosos del trabajao diario de todas las gimnastas y todo el equipazo tecnico!!! ENHORABUENA

Tambien se han realizado los entrenos oficiales de nuestras gimnastas Adriana y L. Requena donde mañana realizaran sus respectivas competiciones!! 

A POR TODAS AGAV!!! A seguir luchandoooo
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ens segueixen arribant noticies, experiències, alegries, etc... de Valladolid. Tenim el recull d'imatges dels entrenaments oficials, competicions, animadores de l'equip...
Adriana Laguna va fer una brillant actuació en el ct. D'espanya, ha obtingut una gran millora respecte a l'any passat, els nervis li van jugar una mala passada a l'aparell de barra, pero això no va impedir que no fes una gran competició a la resta d'aparells.
Laia Requena, una gimnasta lluitadora, i així ens ho va demostrar a tots, tot i amb la caiguda de barra va demostrar de quina pasta esta feta i ens va fer vibrar i disfrutar a tots els que estavem allà durant tota la competició.
Laia Rabassa que tot i les molèsties al peu va saber estar a l'alçada de les circumstàncies i com a veterana i capitana va treure tot el millor d'ella en cada aparell i moment de la competició!
Alexia i Maia de la categoria de n5 ens van demostrar tot el que han treballat durant aquest any, tot el que han millorat i les ganes que tenen de superació diariament, podem dir que els nervis ens van jugar males passades i van haver errors i imprevistos que no van poguer controlar, pero tot i així ens sentim ORGULLOSISSIMS de la seva temporada 2016-2017. Volem destacar i felicitar a la gimnasta Maia Impellitieri per la seva medalla d'or a l'aparell de terra!!!
Enhorabona a totes, sou unes lluitadores i les nostres CAMPIONES! Sou les millors team, us estimem moltissim precioses! L'any que ve a per més i millor!Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info