2017 2ª fase Copa Catalana

ESPECTACULAR cap de setmana d'alegries, emocions i ÈXITS pel club Agav Vilassar de Mar!!! Un cop més les 20 gimnastes de base i via olímpica junt amb els seus tècnics han demostrat el que és el treball dur, les ganes, il.lusió i passió en el que estan realitzant el seu treball diari, i en aquesta 2a fase de copa catalana ens ho han demostrat un cop més.
 
Van obrir la jornada de competició del dissabte al matí les nostres dues gimnastes que s'estrenen en el nivell de via olímpica, la Maia i l'Alexia, realitzant una brillant actuació i treient nous elements de gran dificultat! La gimnasta Alexia Sentias va obtenir una medalla de plata en la seva categoria de Nivell 5. 
Seguidament va actuar la Paola, on va treure elements nous i vem poguer disfrutar d'uns exercicis de gran dificultat en el seu Nivell 4G. 
 
Després va venir l'Adriana Laguna on en el seu Nivell 6 va demostrar tot el que està treballant i millorant, va realitzar una molt bona competició! 
Just després d'ella van venir les més peques del grup de competició, la Sofia i la Maia de nivell 1, vem poguer veure el seu gran progués i evolució, ho van fer genial aquestes petites!
 
I per acabar la jornada del dissabte va competir la nostre gimnasta Laia Requena, i només podem dir que ens va deixar sense paraules i amb llàgrimes als ulls a tots els que estavem allà. Una gimnasta que portava 2 anys i mig d'operacions al colze per una mala caiguda entrenant, un pronòstic on els metges ens deien que no es podria tornar a posar un maillot...doncs la Laia ens ha demostrat tot lo contrari alçant-se AL MÉS ALT DEL PODI, obtenint una medalla D'OR en la seva categoria de nivell 3P. Una medalla que a part de tenir el valor a la millor gimnasta de la competició te un significat que els que vivim i estem al seu costat dia a dia sabem: medalla al sacrifici, al superar QUALSEVOL frontera, al treball diari, a la constància i sobretot a la passió per un esport com la Gimnàstica. Gràcies Laia per un cop més donar-nos una lliçó a tots! 
 
Diumenge va començar la jornada la Melanie en la seva categoria de Nivell3G, on va deixar de costat els nervis i va demostrar tot el que està treballant diariament obtenint una medalla de bronze individual en la seva categoria!!
Seguidament van venir les 7 gimnastes de nivell 2 petites, on a part dels nervis i alguns "fallitos" van saber remuntar i poguer estar a l'alçada de les circumstàncies obtenint una medalla d'or individual per la gimnasta Noa Maña, una medalla de bronze per la gimnasta Julia Galan i una medalla d'or per equips per les gimnastes Noa, Corina, Julia i Natalia. Totes 7 ho van fer super be, demostrant tot el treball diari que estan realitzant fins ara. 
Per acabar la jornada van venir les gimnastes Laia Casta, Andrea Quesada i Esther Guillén on van realitzar una molt bona competició en la categoria de Nivell 2G, realitzant nous elements i demostrant una gran millora en els seus exercicis.
Volem felicitar a les 20 gimnastes i equip tècnic i dir-lis que estem MOLT orgullosus de totes elles, perque sabem que és un esport dur però elles ens ho posen fàcil amb la passió, alegria i ganes que dipositen a tots els entrenaments i competicons. ENHORABONA Agav Vilassar de Mar, show must go on!!!! GO GO GO AGAV!!!!!! A seguir treballant i disfrutant de la gimnàstica.Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info