2016 Fase final de Copa Catalana

Aquest cap de setmana a la fase final de copa catalana, l'AGAV s'ha alçat amb 13 MEDALLES en la competició de nivells de base i via olímpica!!! Vs obrir la competició la gimnasta Alexia Sentias on va obtenir la medalla d'or individual en la seva categoria de nivell 4 petites, la medalla de bronze a salt de potro i la medalla d'or a l'aparell de terra. Seguidament la nostre gimnasta Maia impellitieri va obtenir la medalla de bronze individual en la seva categoria de nivell 3 petites, la medalla de plata a l'aparell de terra i la medalla d'or a l'aparell de barra d'equilibris. Després va sortir a demostrar tot el que esta treballant la gimnasta Laia Requena on va obtenir la medalla d'or a l'aparell de barra. Seguidament i sense perdre el fil de la competició van sortir les gimnastes més peques de l'AGAV, Nos Mañá, Julia Galan i Natalia Subirós, on van fer les tres una brillant actuació i on la nostre gimnasta Noa Mañá es va alçar amb la medalla d'or individual en la seva categoria de nivell 1. Aquesta gimnasta també va obtenir medalla de plata a l'aparell de paral.leles i medalla de plata a l'aparell de terra. La gimnasta Julia Galan va aconseguir la medalla de plata a l'aparell de barra d'equilibris i or a paral.leles!!!
Per finalitzar el llarg dia de competició han sortit a la pista a demostrar tot el que estan aprenent i treballant on han fet molt bon paper, les 4 gimnastes mes veteranes de l'equip, la Adriana Laguna, Laia Boixet, Marina Roig i Laia Rabassa en les categories de nivell 6, 7 i 8. On aquesta última gimnasta ha quedat 4a a la general i va aconseguir la medalla d'or a l'aparell de  salt, i la gimnasta Marina Roig en la seva categoria de nivell 8 ha obtingut una 4a plaça molt ben lluitada i treballada fins al final!!
Enhorabona a totes les 10 gimnastes que han participat en aquesta fase final i als seus tècnics Quicu Rusanas i Sheila Ruiz.
Demà donarem pas a les gimnastes de promoció, moltissima sort per totes elles!! GO GO GO AGAV!!!Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info