2016 Campionat d'Espanya

Del 6 al 10 de juliol, 11 gimnastes de l' AGAV ( Marina Roig, Laia Boixet, Laia Rabassa, Adriana Laguna, Alexia Sentias, Maia Impellitieri, Laia Requena, Julia Galàn, Noa Maña, Natalia Subirós i Noa Gordillo) juntament amb els seus tècnics, Tamara Ahmad, Quicu Rusanas i Sheila Ruiz, es van desplaçar a Guadalajara per disputar el Campeonat d'Espanya individual 2016. On es van portar cap a casa 6 medalles, dues medalles d'or, tres medalles de plata i una de bronze!! 
La primera en competir va ser la gimnasta Maia Impellitieri, que tot i els petits errors que va cometre a barra va saber remuntar amb força i actitud acabant una brillant competició i obtenint una medalla d'or a l'aparell de salt de poltre.
 
Al dia següent a primera hora del matí va competir la gimnasta més veterana de l'equip, la Marina Roig, on ens sentim especialment orgullosos perquè va assolir amb èxit els nous elements d'alta dificultat i on ens va fer gaudir a tots del que és la gimnàstica obtenint una 6a plaça a la general. Després va competir la nostre gimnasta Alexia Sentias que va fer una BRILLANT actuació, tot i amb les injustícies a nivell puntuació va saber lluitar i treure el millor d' ella obtenint una medalla d'or a l'aparell de barra d'equilibris. Per finalitzar el dia, va competir una de les gimnastes de l'equip més valenta i lluitadora que tenim, la gimnasta Laia Requena, que juntament amb la seva entrenadora Sheila Ruiz, es van marcar uns objectius on molts creien que no els aconseguirien i un cop més ens han demostrat que res es IMPOSSIBLE, enhorabona Laieta perquè amb només 10 anys has aconseguit ser una grandíssima gimnasta i donar-nos una lliçó a tots demostrant-nos que els somnis es fan realitat.
El dissabte van competir les dues gimnastes de Nivell 6, Adriana Laguna i Laia Rabassa, fent una magnífica actuació les dues, assolint elements nous amb més dificultat i la gimnasta Laia Rabassa després de la seva actuació al salt de poltre va obtenir una 4a plaça a una dècima de la primera. Per finalitzar el Campionat d'Espanya va venir l'actuació de les més petites de l'equip on era el seu primer Campionat d' Espanya on a part dels nervis ens van fer gaudir a tots els que estàvem allà del que és fer una bona gimnàstica fent una brillant actuació les quatre (Julia Galàn, Noa Gordillo, Natalia Subirós i Noa Mañà) van lluitar fins al final com unes valentes on la Julia va obtenir una 4a plaça a la general i una 3a plaça a l'aparell de paral·leles. La gimnasta Noa Mañà va obtenir una 2a plaça a la general i una 2a plaça a l'aparell de salt de poltre i l'aparell de paral·leles! 
Ens sentim molt feliços i orgullosos de tota la temporada realitzada des de el principi fins al final de totes les gimnastes del club i tècnics. Ara ja toca una dies de vacances i descans per agafar força per la propera temporada que segur que encara serà millor!! Go go go AGAV!!!Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info