2019 Competició Olot

2019 Competició Olot

2019 Competició Olot

2018 Campionat de Catalunya de Clubs

2018 Campionat de Catalunya de Clubs

El passat diumenge dia 02 de desembre el celebrà el Campionat de Catalunya de Clubs de Via Olímpica que tingué lloc al Pavelló d’esports Municipal Vall d’Hebron a Barcelona. L’associació de Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar va presentar 3 equips en la categoria de Via Olímpica dels nivells VO1 a VO4 i un equip de via Olímpica VO5 a VO10, acompanyats per les seves entrenadores Sheila Ruiz, Almudena Morales, Carla Aragonés i Georgina Tonijuan. Cada equip estava composat per una gimnasta de cada nivell. En categoria VO1 a VO5 el primer equip de l’AGAV format per Noa Maña, Lucia Garrido, Noa Gordillo i Maia Burgos obtingueren la segona plaça proclamant-se Subcampiones de Catalunya amb una molt brillant actuació de totes elles i en especial de la Noa Maña que va realitzar un excepcional exercici de paral·leles. Els altres dos equips de VO1 a VO4 van estar formats per: AGAV B Lucia Garcia, Naia Álvarez, Laia Fandos i Claudia Torrent AGAV C Lucia Hinojo, Carla Ruiz, Alex Masenello i Adriana Pérez de Leon Per moltes d’elles ha estat la primer competició d’alt nivell a la que participen i tots dos equips van demostrar que poden estar lluitant de tu a tu amb les millors gimnastes de Catalunya i van realitzar una molt bona competició. Per altre banda l’equip de VO5 a VO10, que havia d’estar format per 6 gimnastes de les quals competien 5 per aparell i de les que comptaven les 4 millors notes per l’equip, va patir les baixes importants de darrera hora de Júlia Galán i Alexia Sentias que ja s’afegien a les baixes de Adriana Laguna, Laia Requena i la petita Natalia Subirós, el que deixava l’equip amb un clar desavantatge respecte la resta d’equips, ja que la més mínima errada les deixava fora dels places capdavanteres, però tot i això les grans de l’AGAV van saber sobreposar-se als contratemps i classificar-se en una molt meritòria 6ª posició de la màxima categoria. Aquest resultats a la primera competició de la temporada fan pensar que serà una temporada interessant. Enhorabona a totes per el seu esforç i superació.

2018 1ª Fase Hostalets de Balenyà

2018 1ª Fase Hostalets de Balenyà

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Hostalets de Balenyà 1a Fase Base 6, 7 i 8. On les gimnastes Ona Campdepedros I Berta Garcia-Conde de Base 7, han estrenat nivell I categoria. Tot I haver-hi alguns errors, han defensat molt bé cada aparell. A Base 8, la Marta Vidal, la Laia Casta I l'Esther Guillén, han tancat aquesta primera fase, fent un molt bon paper. Ja que hi havia molt de nivell. Enhorabona noies...!!!

2018 1ª Fase d'Edat Escolar a Vic

2018 1ª Fase d'Edat Escolar a Vic

Aquest cap de setmana, ha tingut lloc a Vic, la 1ª Fase d'Edat Escolar. On el club ha participat en quatre de les cinc categories. Ahir dissabte, van obrir de bon matí la competició les gmnastes de la categoria C4 Petites. La Lola Sanmillan, la Sara Peña i la Júlia Sales, i C4 Grans. La Paula Prats, la Joana Mendoza, l'Alba Rabassa i l'Ona Fuster, van realitzar els seus exercicis. Tot i que van haver petits errors, van fer un molt bon paper. Felicitats noies...!!! A mig matí van participar les gimnastes de la categoria B4 Petites (Júlia Aguilar, Júlia Florit, Berta Beules, Berta Aguilar, Ainu Xu Arcusa, Martina Díaz i Lara Mendoza) i B4 Grans (Jana Penafreta, Marina Roca, Uma Bonete i Bruna Teixidó). Tot i els nervis passats, ja que per alguna d'elles era la seva primera competició, van fer bons exercicis a tots quatre aparells. Molt bé peques. I avui diumenge, les més grans de le categories, també han obert la competició de bon matí. A la categoria E4, la Tania Bueno, la Xènia Vivas, l'Èrika Bada, la Júlia Prat i la Maya Raulin, Han realitzat una bona competició estrenant categoria i elements de més dificultat. I per tancar la competició, a la cateoria D4 Petites, la Diana Joseph, la Marta Soler, la Laia García i l'Anjalí Ujena, han defensat molt bé els seus exercicis amb molts nervis. Ja que per alguna d'elles, també ha sigut la seva primea competició. Enhorabona a totes elles i a continuar treballant dur.

2018 1ª Fase Lliga Iberdrola

2018 1ª Fase Lliga Iberdrola

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Gijón la 1a fase de la lliga iberdrola, on van participar les gimnastes del nostre club: alexia sentias, julia galan, maia impellitieri, paola garcia, laia rabassa i dues gimnastes cedides d’altres clubs per fer equip amb nosaltres, l’etna abella i la claudia ayora. Totes elles junt amb els seus tècnics Marina, Quicu i Sheila el divendres a la tarda van realitzar els entrenaments oficials i dissabte al matí van realitzar la competició on estaven a segona divisió competint contra 24 clubs de tota españa. Van realitzar una bona competició, van treure elements nous i van realitzar dificultats d’alt nivell on les van treure amb gran èxit. Van obtenir una plaça més a la posició obtenint un 7è lloc a la general per equips. La propera es realitzarà a l’abril i tot l’equip ja comença a treballar perque encara sigui millor! Enhorabona a totes les gimnastes, equip tècnic i pares.

2018 II Trofeu Ciutat d'Olot

2018 II Trofeu Ciutat d'Olot

El passat cap de Setmana 13 I 14 de Gener, les gimnastes de nivell Base 7 I 8 I Vía Olímpica 2, van obrir la temporada de competicions participant al II trofeo ciutat d'Olot. On les gimnastes Esther Guillen, Laia Casta I Marta Vidal, van quedar segon es clasificades per equips a la categoría Base 8, I l'Esther quedant tercera a l'aparell de salt de potro. La Berta Garcia-Conde I l'Ona Campdepedrós, van fer una bona competició ja que s'estrenaven en un nou nivell Base 7 I nous elements. I a nivell Vía olímpica 2, les petites Adriana Pérez de León, Maia Burgos I Sofía Soler, que tambe estrenaven nivell I elements nous, van fer un molt bon paper I es van defensar molt bé introduint una mica mes de dificultat. Enhorabona a totes elles pel campionat que van realitzar.

2017 Lliga Iberdrola

2017 Lliga Iberdrola

2017 Lliga Iberdrola

2017 Campionat d'Espanya

2017 Campionat d'Espanya

2017 Campionat d'Espanya Avui s inicia el Campionat d Espanya de Gimnastica Artistica femenina que es celebra a Valladolid del 12 al 16 Juliol. 20 gimnastes de la nostre entitat AGAV s han desplaçat amb els seus respectius entrenadors. L' Agav Gimnàstica Vilassar obra la primera competició del ct d'españa 2017 a Valladolid de la millor manera possible!!!! Espectacular actuació de les 3 gimnastes de N2g. Laia casta 2a a la general, andrea quesada 3a a la general i 1a a l'aparell de barra, i la gimnasta Esther guillen ha obtingut la medalla de plata a l'aparell de terra!!!! Enhorabona campiones després hem continuat amb els entrenaments oficials de les 7 gimnastes de nivell 2p i amb la gimnasta melanie alvarez de nivell 3g. D'aquí unes horetes debutará la nostre gimnasra Paola garcía en el nivell 4M. A seguir sumando equipazooooo!!! Go go gooo AGAV!!

2017 Trofeu Vila de Salt

2017 Trofeu Vila de Salt

2017 Trofeu Vila de Salt Aquest passat dissabte les 20 gimnastes de competició de base i via olímpica van participar a l'última competició prèvia al campeonat d'espanya del proper 11-16 de juliol a Valladolid. Cal destacar la bona actuació i nous elements assolits per totes les gimnastes i la bona feina realitzada durant tot l'any per totes elles i tot l'equip tècnic de l' Agav Gimnàstica Vilassar. N2g: esther guillen 1a classificada Laia casta 2a classificada N3p: Laia requena 3a classificada N3g: Melanie alvarez 8a classificada N2p: Julia galan 1a classificada Noa maña 2a classificada Natalia subirós 6a classificada N4g: Paola garcía 8a classificada N5: Alexia sentias 1a classificada Maia impellitieri 4a classificada N6: Adriana laguna 8a classificada N7: Laia rabassa 4a classificada Enhorabona a totes elles i a per totes teaaaam, últim spring, go go go AGAV!!!

2017 Campionat de Catalunya Individual

2017 Campionat de Catalunya Individual

2017 Campionat de Catalunya Individual ESPECTACULAR actuació de les gimnastes de l' Agav Gimnàstica Vilassar en el Campeonat de catalunya 2017!!!!! Resultats: Laia Requena campiona absoluta en la seva categoria N3p Melanie Alvarez Albacarys 8a a la general Paola García 3a de catalunya en la seva categoria de N4g Laia Casta 6a a la general en la categoria N2g Julia galan campiona absoluta de la seva categoria N2p Noa Maña 3a de catalunya en la seva categoria n2p Corina Marcano 7a a la general en la categoria n2p Lucía garcía 9a a la general en la categoria n2p Alexia sentias subcampiona de catalunya en la categoria N5 Maia impellitieri 5a a la general en la seva categoria n5 Adriana laguna 3a a la general en la categoria n6. Enhorabona a totes elles!!

2017 3ª fase Copa Catalana

2017 3ª fase Copa Catalana

3a FASE COPA CATALUNYA 2017, l' Agav Vilassar de Mar torna a casa carregat de medalles: Aquest cap de setmana les 20 gimnastes de competició de base i via olímpica s'han desplaçat a Hostalets de Balenyà per disputar la 3a fase de la copa catalunya, classificatoria pel campeonat de catalunya individual. Va començar la jornada la gimnasta Laia Requena on tot i algunes errades es va alçar a lo més alt del podi obtenint per segona vegada el primer lloc en la seva categoria de nivell 3p. Seguidament van participar en la categoria de nivell 1 les més peques de l'equip l'Adriana perez de león i la Maia Burgos, van fer una de les seves millors competicions, va ser brillant en tots els sentits. Després va tocar el torn de les grans la capitana de l'equip Laia Rabassa i la seva companya Adriana Laguna, van treure elements de gran dificultat en aquesta competició, van saber estar a l'alçada de les circumstàncies i van tirar endavant amb èxit. Per finalitzar la jornada van venir les gimnastes de nivell 2p: berta garcia conde, lucia garcía, noa gordillo, corina marcano, natalia subirós, julia galan i noa maña. Va ser una actuació especial i a la vegada espectacular, els que vem poguer estar allà encara flipem, van treure les 7 les ungles i dents per lluitar i aconseguir els objectius marcats que van superar totes amb gran èxit! Obtenint d'aquesta manera una medalla d'or de la gimnasta julia galan, una medalla de plata de la gimnasta noa maña i una copa de primera posició a l'equip campió format per la noa, julia, natalia i corina. La jornada de diumenge la va obrir la gimnasta Paola garcía, on podem dir que tot i la petita errada de paraleles va fer una actuació brillant, on vem poguer veure la gran evolució i constancia d'aquesta gran gimnasta del club. Seguidament van participar les gimnastes de la categoria de nivell 5 maia impellitieri i alexia sentias, on van anar a per totes, van demostrar tot el seu treball, van treure els nous elements amb gran èxit i on maia impellitieri després de moolts mesos de constancia, treball i voluntat va obtenir la 2a plaça aconseguint la medalla de plata a la general individual de la seva categoria. Després van participar les gimnastes més grans de l'equip: la laia casta, l'esther guillén i l'andrea quesada, on van sortir a demostar tot el que estan treballant i millorant de tal manera que van obtenir una 3a plaça per equips, van fer les tres tot i algunes errades una magnìfica competició. I per acabar la jornada va participar la nostre gimnasta del club Melanie Alvarez, on ens va deixar clar tot el que esta treballant i millorant, fent uns espectaculars exercicis i obtenint una medalla de bronze a la general en la seva categoria de nivell 3g. Volem felicitar a TOTES les gimnastes per l'espectacular treball que estan realitzant cada dia als entrenaments, i sobretot a tot l'equip tècnic de l' agav vilassar de mar, sense vosaltres res d'això hagués estat possible. Enhorabona a tota la FAMILIA AGAV!!!!!

2017 2ª fase Copa Catalana

2017 2ª fase Copa Catalana

ESPECTACULAR cap de setmana d'alegries, emocions i ÈXITS pel club Agav Vilassar de Mar!!! Un cop més les 20 gimnastes de base i via olímpica junt amb els seus tècnics han demostrat el que és el treball dur, les ganes, il.lusió i passió en el que estan realitzant el seu treball diari, i en aquesta 2a fase de copa catalana ens ho han demostrat un cop més. Van obrir la jornada de competició del dissabte al matí les nostres dues gimnastes que s'estrenen en el nivell de via olímpica, la Maia i l'Alexia, realitzant una brillant actuació i treient nous elements de gran dificultat! La gimnasta Alexia Sentias va obtenir una medalla de plata en la seva categoria de Nivell 5. Seguidament va actuar la Paola, on va treure elements nous i vem poguer disfrutar d'uns exercicis de gran dificultat en el seu Nivell 4G. Després va venir l'Adriana Laguna on en el seu Nivell 6 va demostrar tot el que està treballant i millorant, va realitzar una molt bona competició! Just després d'ella van venir les més peques del grup de competició, la Sofia i la Maia de nivell 1, vem poguer veure el seu gran progués i evolució, ho van fer genial aquestes petites! I per acabar la jornada del dissabte va competir la nostre gimnasta Laia Requena, i només podem dir que ens va deixar sense paraules i amb llàgrimes als ulls a tots els que estavem allà. Una gimnasta que portava 2 anys i mig d'operacions al colze per una mala caiguda entrenant, un pronòstic on els metges ens deien que no es podria tornar a posar un maillot...doncs la Laia ens ha demostrat tot lo contrari alçant-se AL MÉS ALT DEL PODI, obtenint una medalla D'OR en la seva categoria de nivell 3P. Una medalla que a part de tenir el valor a la millor gimnasta de la competició te un significat que els que vivim i estem al seu costat dia a dia sabem: medalla al sacrifici, al superar QUALSEVOL frontera, al treball diari, a la constància i sobretot a la passió per un esport com la Gimnàstica. Gràcies Laia per un cop més donar-nos una lliçó a tots! Diumenge va començar la jornada la Melanie en la seva categoria de Nivell3G, on va deixar de costat els nervis i va demostrar tot el que està treballant diariament obtenint una medalla de bronze individual en la seva categoria!! Seguidament van venir les 7 gimnastes de nivell 2 petites, on a part dels nervis i alguns "fallitos" van saber remuntar i poguer estar a l'alçada de les circumstàncies obtenint una medalla d'or individual per la gimnasta Noa Maña, una medalla de bronze per la gimnasta Julia Galan i una medalla d'or per equips per les gimnastes Noa, Corina, Julia i Natalia. Totes 7 ho van fer super be, demostrant tot el treball diari que estan realitzant fins ara. Per acabar la jornada van venir les gimnastes Laia Casta, Andrea Quesada i Esther Guillén on van realitzar una molt bona competició en la categoria de Nivell 2G, realitzant nous elements i demostrant una gran millora en els seus exercicis. Volem felicitar a les 20 gimnastes i equip tècnic i dir-lis que estem MOLT orgullosus de totes elles, perque sabem que és un esport dur però elles ens ho posen fàcil amb la passió, alegria i ganes que dipositen a tots els entrenaments i competicons. ENHORABONA Agav Vilassar de Mar, show must go on!!!! GO GO GO AGAV!!!!!! A seguir treballant i disfrutant de la gimnàstica.

2017 1ª fase Copa Catalana Olot

2017 1ª fase Copa Catalana Olot

> Aquest passat cap de setmana les gimnastes de competició de base i via olímpica han disputat la 1a fase de la copa catalana de gimnàstica a Olot, volem felicitar-les a totes per les seves brillants actuacions, la seva superació de nous elements i els nous canvis de nivells per aquesta nova temporada!! Volem donar la nostre gran enhorabona a l'alexia sentias per la seva medalla de bronze a la general en el nivell 5, a la noa maña per la seva medalla d'or a la general i a la julia galan per la seva medalla de plata individual en el nivell 2 petites. En la categoria de nivell 2 grans volem destacar la medalla de plata per equips de les gimnastes laia casta, esther guillen i andrea quesada, i l'equip de nivell 2 petites volem felicitar a les gimnastes natalia subirós, julia galan, noa maña i corina marcano per alçar-se a lo més alt del podi i conseguir la medalla d'or per equips. > Moltissimes felicitats a les 20 gimnastes del club que van participar-hi i gràcies a tot l'equip tècnic pel seu treball i esforç diari per totes elles. GOOO AGAV???????????

2017 La Mallorca Gym Cup

2017 La Mallorca Gym Cup

BRILLANT actuació de les 5 components de l'equip de l' Agav Vilassar de Mar!!! Les 5 gimnastes de l'equip de competició: maia impellitieri, alexia sentias, paola garcia, adriana laguna i laia rabassa junt amb els seus tècnics: quicu rusanas i sheila Ruiz del 16 al 19 de febrer es van desplaçar fins a Mallorca per disputar el primer internacional de la temporada on Tornem a casa amb 19 medalles i la més important: l'experiència viscuda, la superació de nous elements i els valors que ens ha aportat a tots, tan a gimnastes com a entrenadors i als pares aquesta competició: LA MALLORCA GYM CUP 2017. Volem donar les gràcies al club Xelska, a tota l'organització, al tot el seu equip tècnic i humà, als voluntaris, als pares, gimnastes i sobretot... al nostre gran amic i company Pedro Mir Homar, sense tots ells no hagués estat possible aquest gran event amb tantissim nivell i amb gimnastes de tants països diferents. Moltissimes gràcies a tots, no hi faltarem a la propera MALLORCA GYM CUP 2018!!!! Fins aviat! GO GO GOO AGAV! 

2017 1ª fase Escolars

2017 1ª fase Escolars

Aquest cap de setmana, les nostres gimnastes de l'AGAV han participat en la primera fase de les competicions escolars. Cal ressaltar, que per a totes elles, ha estat la seva primera competició. Tot i els nervis que van viure durant la competició, cal felicitar-les per l'esforç i la constància que han dut a terme tots aquests mesos que s'han estat preparant i perquè totes van competir molt bé.  
Us felicitem noies!!! Seguiu treballant així, perquè ho esteu fent molt bé. Tots estem molt contents de vosaltres, ja que cada dia intenteu superar-vos i millorar per obtenir els objectius que us proposeu.

2016 Campionat d'Espanya

2016 Campionat d'Espanya

Del 6 al 10 de juliol, 11 gimnastes de l' AGAV ( Marina Roig, Laia Boixet, Laia Rabassa, Adriana Laguna, Alexia Sentias, Maia Impellitieri, Laia Requena, Julia Galàn, Noa Maña, Natalia Subirós i Noa Gordillo) juntament amb els seus tècnics, Tamara Ahmad, Quicu Rusanas i Sheila Ruiz, es van desplaçar a Guadalajara per disputar el Campeonat d'Espanya individual 2016. On es van portar cap a casa 6 medalles, dues medalles d'or, tres medalles de plata i una de bronze!! 
La primera en competir va ser la gimnasta Maia Impellitieri, que tot i els petits errors que va cometre a barra va saber remuntar amb força i actitud acabant una brillant competició i obtenint una medalla d'or a l'aparell de salt de poltre.
 
Al dia següent a primera hora del matí va competir la gimnasta més veterana de l'equip, la Marina Roig, on ens sentim especialment orgullosos perquè va assolir amb èxit els nous elements d'alta dificultat i on ens va fer gaudir a tots del que és la gimnàstica obtenint una 6a plaça a la general. Després va competir la nostre gimnasta Alexia Sentias que va fer una BRILLANT actuació, tot i amb les injustícies a nivell puntuació va saber lluitar i treure el millor d' ella obtenint una medalla d'or a l'aparell de barra d'equilibris. Per finalitzar el dia, va competir una de les gimnastes de l'equip més valenta i lluitadora que tenim, la gimnasta Laia Requena, que juntament amb la seva entrenadora Sheila Ruiz, es van marcar uns objectius on molts creien que no els aconseguirien i un cop més ens han demostrat que res es IMPOSSIBLE, enhorabona Laieta perquè amb només 10 anys has aconseguit ser una grandíssima gimnasta i donar-nos una lliçó a tots demostrant-nos que els somnis es fan realitat.
El dissabte van competir les dues gimnastes de Nivell 6, Adriana Laguna i Laia Rabassa, fent una magnífica actuació les dues, assolint elements nous amb més dificultat i la gimnasta Laia Rabassa després de la seva actuació al salt de poltre va obtenir una 4a plaça a una dècima de la primera. Per finalitzar el Campionat d'Espanya va venir l'actuació de les més petites de l'equip on era el seu primer Campionat d' Espanya on a part dels nervis ens van fer gaudir a tots els que estàvem allà del que és fer una bona gimnàstica fent una brillant actuació les quatre (Julia Galàn, Noa Gordillo, Natalia Subirós i Noa Mañà) van lluitar fins al final com unes valentes on la Julia va obtenir una 4a plaça a la general i una 3a plaça a l'aparell de paral·leles. La gimnasta Noa Mañà va obtenir una 2a plaça a la general i una 2a plaça a l'aparell de salt de poltre i l'aparell de paral·leles! 
Ens sentim molt feliços i orgullosos de tota la temporada realitzada des de el principi fins al final de totes les gimnastes del club i tècnics. Ara ja toca una dies de vacances i descans per agafar força per la propera temporada que segur que encara serà millor!! Go go go AGAV!!!

2016 Campionat de Catalunya

2016 Campionat de Catalunya

Aquest passat dissabte l'AGAV s'ha desplaçat a Vic per disputar el CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL!!! On 11 gimnastes del club hi han pogut participar. Volem destacar la medalla d'or de la Noa Maña en la seva categoria N1, proclaman-se Campiona de Catalunya. La medalla de plata de l'Alexia Sentias en en nivell 4p i Andrea Quesada en la categoria de promo2, i la medalla de bronze de la nostre gimnasta Maia Impellitieri en la categoria de N3p. Tambe volem felicitar a la Laia Rabassa i Natalia Subirós per la 4a plaça obtinguda en les seves respectives categories. La 6a plaça per Laia Requena en la categoria de N2p, la 8a plaça per Adriana Laguna en la categoria N6, la 4a plaça per la veterana de l'equip Marina Roig en la categoria N8, la 5a plaça per l'Esther Guillen en promo 4 i la 7a plaça per Joana Armisen en la categoria de promo 2. Volem felicitar-les especialment a totes elles per el magnífic treball que han fet i perque han lluitat com valentes. Ara toca preparar el seguent cap de setmana que tenim el Vila de Salt on 20 gimnastes de l'AGAV hi participaran, a seguir treballant campiones!!!!

2016 CAMPIÓ DE CATALUNYA PER EQUIPS

2016 CAMPIÓ DE CATALUNYA PER EQUIPS

L'AGAV es proclama CAMPIÓ DE CATALUNYA PER EQUIPS 2016!!! 

Aquest dissabte dia 11 de juny les gimnastes Noa Maña, Laia Requena, Maia Impellitieri, Alexia sentias junt amb els seus entrenadors Quicu Rusanas i Sheila Ruiz s'han desplaçat a Salt (Girona) per disputar el campeonat de Catalunya per clubs. Amb 17 equips que hi havien participant un cop més les gimnastes de Vilassar han demostrat tot el que estan treballant, les ganes, l'il.lusió per superar-se dia a dia... I ho hem aconseguit!!! L'AGAV ha obtingut la medalla d'or i ha pujat a lo més alt del pòdium!!!! Revalidant el títul de campió de Catalunya 2015. Enhorabona a tot l'equip, ho heu aconseguit!!!!

Felicitats CAMPIONES!!!!! Go go goo AGAV!!!

2016 Fase final de Copa Catalana

2016 Fase final de Copa Catalana

Aquest cap de setmana a la fase final de copa catalana, l'AGAV s'ha alçat amb 13 MEDALLES en la competició de nivells de base i via olímpica!!! Vs obrir la competició la gimnasta Alexia Sentias on va obtenir la medalla d'or individual en la seva categoria de nivell 4 petites, la medalla de bronze a salt de potro i la medalla d'or a l'aparell de terra. Seguidament la nostre gimnasta Maia impellitieri va obtenir la medalla de bronze individual en la seva categoria de nivell 3 petites, la medalla de plata a l'aparell de terra i la medalla d'or a l'aparell de barra d'equilibris. Després va sortir a demostrar tot el que esta treballant la gimnasta Laia Requena on va obtenir la medalla d'or a l'aparell de barra. Seguidament i sense perdre el fil de la competició van sortir les gimnastes més peques de l'AGAV, Nos Mañá, Julia Galan i Natalia Subirós, on van fer les tres una brillant actuació i on la nostre gimnasta Noa Mañá es va alçar amb la medalla d'or individual en la seva categoria de nivell 1. Aquesta gimnasta també va obtenir medalla de plata a l'aparell de paral.leles i medalla de plata a l'aparell de terra. La gimnasta Julia Galan va aconseguir la medalla de plata a l'aparell de barra d'equilibris i or a paral.leles!!!
Per finalitzar el llarg dia de competició han sortit a la pista a demostrar tot el que estan aprenent i treballant on han fet molt bon paper, les 4 gimnastes mes veteranes de l'equip, la Adriana Laguna, Laia Boixet, Marina Roig i Laia Rabassa en les categories de nivell 6, 7 i 8. On aquesta última gimnasta ha quedat 4a a la general i va aconseguir la medalla d'or a l'aparell de  salt, i la gimnasta Marina Roig en la seva categoria de nivell 8 ha obtingut una 4a plaça molt ben lluitada i treballada fins al final!!
Enhorabona a totes les 10 gimnastes que han participat en aquesta fase final i als seus tècnics Quicu Rusanas i Sheila Ruiz.
Demà donarem pas a les gimnastes de promoció, moltissima sort per totes elles!! GO GO GO AGAV!!!

2016 Campeonat d’espanya de clubs

2016 Campeonat d’espanya de clubs

Aquest passat cap de setmana 13-14-15 de maig s’ha disputat el campeonat d’espanya de clubs, on les nostres gimnastes de L’AGAV Noa Maña, Laia Requena, Maia Impellitieri i  Alexia Sentias, junt amb els seus entrenadors Quicu Rusanas i Sheila Ruiz es van desplaçar fins a Valladolid per poguer participar en aquest campeonat i disfrutar d’aquesta fantàstica experiència. L’AGAV es va alçar amb la medalla de plata, proclamant-se Subcampió d’espanya 2016 per segon any consecutiu. Volem felicitar a les 4 gimnastes per els seus espectaculars exercicis realitzats a la competició. Una competició diferent, ja que jugaven amb equip, on totes i cada una de les notes sumaven per donar una millor puntuació a l’equip. Van començar amb moltes forçes i amb moltíssimes ganes en uns dels aparells més precisos de la gimnàstica, paral.leles i barra, on van fer una brillant actuació les 4 gimnastes de l’AGAV, seguidament en l’aparell de terra van tenir algun petit contratemps, però es van saber sobreposar i van recuperar els punts fent una magnífica actuació a l’aparell de salt de poltre.
Enhorabona sou unes campiones, heu demostrat tot el que esteu treballant i us heu deixat la pell a la pista i aquí teniu el resultat. 2es per equips i un súper COPÓN que sumem com a èxits esportius de l’AGAV.
No ens volem oblidar del gran treball dels seus tècnics i entrenadors, i a les famílies ja que sense tot aquest grup, equip humà i humild que tenim a l’AGAV res d’això hagués sigut possible. 
L’AGAV... Una petita GRAN família.

Ara a seguir treballant per la següent, que és el proper cap de setmana a la fase final de copa catalana, a per  totes!Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info