Democràcia

Democràcia

L' Ajuntament de Vilassar de Mar acaba de passar-nos nota en el qual ens comunica la suspensió de l' acte de Recepció que demà es feia a la Sala Roser Carrau a les gimnastes de l' AGAV que van participar en els Campionats d' Espanya. La situació política actual que estem patint és greu i està alterant tota la vida governamental ,inclosos els actes dels nostres Ajuntaments . És per aquest motiu que aquest acte es posposa i es mantindrà a l'espera d' una futura normalitat política. L 'AGAV, fidel al seu compromís amb la democràcia i el dret a decidir, defensem la llibertat d' expressió , d' opinió, de vot, el nostre desitg de viure en un país amb llibertat . On es defensin les institucions, els drets, les llibertats i la democràcia. I condemnem qualsevol acció que vulneri aquestes llibertats amb accions repressives que impedeixin l'exercici ple d'aquets drets.

COMPRA DE MATERIAL AGAV DEL 5 AL 16 DE FEBRER 2018

COMPRA DE MATERIAL AGAV DEL 5 AL 16 DE FEBRER 2018

COMPRA DE MATERIAL AGAV DEL 5 AL 16 DE FEBRER 2018

Cheerleader AGAV

Cheerleader AGAV

Vine a passar una estona diferent amb l?equip de Cheerleader de l?AGAV, on podràs combinar, esport, dansa, acrobàcia i molta diversió.

Després de l’ estiu, l’AGAV torna amb les piles recarregades. Ja s’ha iniciat el nou curs amb noves il·lusions i reptes i moltes noves incorporacions al nostre equip on s’ho passaran d’allò més bé. A mes a mes, incorporem una nova activitat a l’AGAV, aquesta és l’esperada CHEER AGAV on podeu venir a passar una estona diferent amb l’equip Cheerleader de l’AGAV on podreu combinar esport, dansa, acrobàcia i sobretot, molta diversió.

Gimnàstica per nens i nenes

Gimnàstica per nens i nenes

Gimnàstica per nens i nenes a partir de 4 anys.
Gimnàstica artística femenina i masculina.

Vine a disfrutar i practicar aquest esport amb nosaltres.

Aprendràs a desenvolupar les teves habilitats com la força, la velocitat, l'elasticitat, l'equilibri, la flexibilitat i la coordinació, d'una manera molt divertida.

NO T'HO POTS PERDRE...

Baby English!

Baby English!

Aprèn anglès i gimnàstica a la vegada!

Aquest nou curs incorporem una nova activitat: BABY ENGLISH!

Vine a aprendre anglès i a fer l'esport que més t'agrada, la gimnàstica!

Una combinació perfecte on aprenem un idioma tant important com és l'anglès sense deixar de costat l'aspecte més lúdic d'aquest esport.

Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30h

No t'ho pots perdre, t'esperem!1-5 of 5
Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info